ANASAYFA arrow right Spor

BABALAR VOLEYBOL TURNUVASI’NDA

BABALAR VOLEYBOL TURNUVASI’NDA
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.40
Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi kapsamında ilk defa düzenlenen Babalar Voleybol Turnuvası sonuçlandı.
Okulumuz tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi kapsamında ilk defa düzenlenen Babalar Voleybol Turnuvası sonuçlandı. Özel Erdem Okulları ilköğretim okulu velileriyle yapılan turnuvada katılımcılara “başarı ve katılım belgesi” takdim edildi.
Beden Eğitimi Zümresinin de aktif bir şekilde bulunduğu turnuva Özel Erdem Okulları Spor Salonu’nda düzenlendi. Çeşitli ikramlarla karşılanan velilerin oldukça mutlu oldukları gözlemlendi.
Özel Erdem Okulları’nın gelenekselleşen birçok aktivitesi gibi “Erdemli babalar voleybol oynuyor.” etkinliğinin de gelecek senelerde oynanmasının amaçlandığını ifade eden Özel Erdem Okulları Kurucu Temsilcisi Osman Küçükdurmaz ve Genel Müdür M.Metin Zirek, “Kıyasıya yapılan mücadelelerde babalarının nasıl voleybol oynadığını hayranlıkla izleyen öğrencilerin velilerinin katılımlarından, centilmenliklerinden ve sergiledikleri güzel oyundan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu turnuvada amacımız, veli-okul diyalogunun güçlendirilmesi ve veliler arası kaynaşmayı sağlamaktı. Velilerimizi yoğun iş temposundan birkaç saat olsun uzak tutarak hem spor yapmaları hem de stres atmaları için bir araya getirmekti. Oynanan maçlarda ciddi çekişmeler olsa da maç sonunda velilerin birbiriyle sarılıp kucaklaşmasının öğrenciler için güzel bir örnek davranış olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerimiz kavgasız, gürültüsüz, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde müsabakalar olabileceğini gördüler. Öğrencilerimizin sınıfları için yaptığı tezahüratlar salonda güzel bir atmosfer oluşturdu. İmkânlar el verdiği sürece her yıl düzenlemekten onur duyacağımız bir organizasyondur. Tüm veli, öğrencilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” diyerek idareci, öğretmen ve velileri tebrik ettiler. ÖZer KArınca


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *