ANASAYFA arrow right Spor

Başarılı futbolcular ödüllendirildi

Başarılı futbolcular ödüllendirildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.52
Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu, 2011-2012 eğitim öğretim yılında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu, bünyesinde yetiştirdiği ve 2011-2012 eğitim öğretim yılında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Fenerbahçe Spor Kulübü Gaziantep Futbol Okulu Sorumlusu Mahir Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilere kulüpte sadece futbol eğitimi vermedikleri vurgusunu yaptı. Öğrencilerin, okul notları, devam zorunlukları, beslenmeleri gibi bir çok hususun kendileri tarafından takip edildiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:
''Bu takiplerin sonucunda yarıyıl ve yaz tatiline girildiğinde bizler öğrencilerimizden karne fotokopilerini varsa takdir, teşekkürlerini istiyoruz. Burada başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendiriliyor, zayıfı olan öğrencilerim ise hocalarımız ve İngilizce öğretmenimiz tarafında takip edilerek dersleri düzeltilmeye çalışılıyor.
Bugün ise derslerinde başarı gösteren öğrencilerimiz büyük özveriyle hazırlanan kendi isimlerine Fenerbahçe profesyonel futbol takımı oyuncuları tarafından imzalanan futbolcu posterlerini aldılar. Örnek aldıkları ağabeylerinin posterlerini alan öğrencilerimiz çok mutlu olurken alamayan öğrencilerimiz ise ikinci dönem daha çok çalışarak bu ödüllerden faydalanabilecekler.''AA



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *