ANASAYFA arrow right Spor

Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda dünya birinciliği sözü verdi

Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda dünya birinciliği sözü verdi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.38
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.38
Gençlik ve Spor Kulübü bilek güreşi sporcusu Mehmet Kaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.
Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ikinci olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bilek güreşi sporcusu Mehmet Kaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti. Kaya, önümüzdeki aylarda yapılacak olan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda dünya birinciliği sözü verdi.
13-18 Mayıs tarihleri arasında Polonya’nın Gdansk şehrinde yapılan ve 23 ülkenin katıldığı Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa ikincisi olan sporcu Mehmet Kaya, Antrenör Ahmet Bozdemir’le birlikte Başkan Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Tahmazoğlu’na teşekkür eden sporcu Kaya, “Bu başarıları elde etmemizde başkanımızın büyük destekleri olmuştur. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan dünya şampiyonasında hedefim dünya şampiyonu olmak. İnşallah birincilik alırsam bunu başkanımıza hediye edeceğim” dedi.
Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan sporcu Mehmet Kaya’yı başarısından dolayı kutlayarak başarılarının devamını dileyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ”Sporcumuzun daha iyi başarılara imza atacağına inanıyorum. Çünkü çok gayretli bir kardeşimiz. Daha önce bilek güreşi sporcumuz Şakire Annaç da büyük başarılara imza atmıştı. Mehmet kardeşimize bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir. Kendisini ve antrenörümüzü başarısından dolayı kutluyorum” diye konuştu.İHA

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *