ANASAYFA arrow right Spor

Büyük takımlara karşı daha iyi mücadele ediyoruz

Büyük takımlara karşı daha iyi mücadele ediyoruz
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.12
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.12
Süral ise Kasımpaşa maçının artık geride kaldığını, tüm dikkatleri Kayseri Erciyesspor maçına yönelttiklerini söyledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise Kasımpaşa maçının artık geride kaldığını, tüm dikkatleri Kayseri Erciyesspor maçına yönelttiklerini söyledi.
Kasımpaşa maçında forma giyen tüm futbolcuların, iyi mücadele ederek, hak ettikleri 3 puana ulaştığını dile getiren Süral, ''Büyük takımlara karşı daha iyi mücadele ediyoruz. Deplasmanda kazandığımız Elazığıspor maçı sonrasında, kendi sahamızda da Kasımpaşa'yı yenmemiz bizim için daha da büyük bir anlam kazandı. Ayrıca, Kasımpaşa galibiyeti ile Elazığspor galibiyetinin tesadüf olmadığını da ortaya koymuş olduk'' diye konuştu.
Yarın Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Süral, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu, play-off'u hedefleyen bir takım olarak, puan kaybetmek istemediklerini dile getirdi.
Süral, Kayseri Erciyesspor'un güçlü bir takım olduğunu ve işlerinin hiç de kolay olmayacağını ifade ederek, ''Futbolcularıma güveniyorum. Elazığspor ve Kasımpaşa galibiyetleri ile başlayan çıkışımızın devam edeceğine inanıyorum. Takımda iyi bir hava var, futbolcularımın morali çok yüksek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, yeni başarılara ulaşmak istiyoruz'' dedi.
Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde tek sıkıntılarının sakatlıklar olduğunu vurgulayan Bünyamin Süral, halen sakat olan ve tedavileri süren Abdullah, Cihan, Serdar, Turgay ve Ferit'in önemli eksiklik olduğunu, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali Sakal ve Eren'den de yoksun olmalarının dezavantaj olduğunu sözlerine ekledi.
Bank Asya 1. Lig'de sahasında Kasımpaşa'yı 4-1 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, takım olarak talihsizlikler yaşamış olmalarına karşın yollarına devam ettiklerini söyledi.
Süral, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet için hazırlandıkları bu zorlu maçta iyi mücadele ederek sahadan 4-1'lik skorla ayrılmayı başardıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
Bir teknik adam olarak, her zaman Gaziantep Büyükşehir Beledeyispor'un iyi bir takım, futbolcularının da başarılı olmak için çok çalıştıklarını söylediğine dikkati çeken Süral, iyi mücadele eden, iyi pas yapan ve galibiyete ulaşan tüm futbolcularını kutladı.
Deplasmanda kazandıkları Elazığspor maçı sonrasında, sahalarında da güçlü rakipleri Kasımpaşa'yı yenmeyi başardıklarını ifade eden Süral, şöyle konuştu: ''Sezon başından beri büyük talihsizlikler ve şanssızlıklar yaşamış olmamıza karşın yolumuza devam ediyoruz. Bu arada, özellikle sakatlıklar nedeniyle de büyük sıkıntılar yaşadık. Şu anda, sakatlığı devam eden iki futbolcumuz sezonu kapattı. Halen 3 futbolcumuzun ise ciddi sakatlıkları var ve tedavileri sürüyor. Umarım, bu sakat futbolcularımız da iyileşir ve kadrodaki yerlerini alır. Takım olarak, şu anda iyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Bahar ayı ile birlikte takıma da bir hava geldi. Birlik ve beraberlik içinde mücadelemiz sezon sonuna kadar devam edecek.''
Süral, özellikle ligin alt sıralarında bulunan takımlara çok büyük puanlar kaptırdıklarını, ancak, Elazığ ve Kasımpaşa galibiyeti ile bir anlamda hatalarını telafi ettiklerini ve play-off şanslarının halen devam ettiğini dile getirdi.
Süral, play-off'a gitmeyi çok istediklerini, bunu gerçekleştirdikleri zaman da başarılı olacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Onur Bulut ve Veysel de yaptıkları konuşmalarda, Kasımpaşa maçında çok iyi mücadele ederek, galip gelmeyi başardıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.





Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *