ANASAYFA arrow right Spor

Büyükşehir Belediyespor takımları sağlık sponsorunu buldu

Büyükşehir Belediyespor takımları sağlık sponsorunu buldu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Belediyespor futbol takımıyla, Beko Basketbol 1. Ligi'ne çıkan basketbol takımının sağlık sponsoru oldu.
Özel Primer Hastanesi, Bank Asya 1. Lig'de yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol takımıyla, Beko Basketbol 1. Ligi'ne çıkan basketbol takımının sağlık sponsoru oldu.Primer Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, 3 yıldan bu yana mavi-beyazlı takımın sağlık sponsoru olan hastanenin, Royal Halı Gaziantep BŞB basketbol takımına da sağlık sponsoru olmayı kabul ettiğini belirtti.
Spora ve sporcuya destek veren hastane yönetime teşekkür eden Göksen, ''Yeni sezonun sakatsız, belasız ve kazasız geçmesini temenni ediyorum'' dedi. Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker de 3 yıldan beri futbol takımının sağlık sponsoru olduklarını hatırlatarak, bu sponsorluğu devam ettirme kararı aldıklarını ayrıca basketbol takımına da aynı şekilde sponsor olduklarını ifade etti.
Her iki takıma da sağlık sponsoru olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını dile getiren Çeker, ''Gaziantep halkının da takımlarına maddi ve manevi destek vermesini istiyorum. Bu şehre futbol da lazım, basketbol da lazım. İki takımımıza da yeni sezonda başarı diliyorum'' diye konuştu.Royal Halı Gaziantep BŞB Basketbol Şube Başkanı Metin Uzer de yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini, 1-2 transfer daha yaparak kadroyu tamamlayacaklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.AA

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *