ANASAYFA arrow right Spor

Güçlü kuvvetli olurken kaliteli oyuncularınız da olacak

Güçlü kuvvetli olurken kaliteli oyuncularınız da olacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.52
Karaman, transferlerle ilgili çalışmaları ve takımın hedeflerini ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transferlerle ilgili çalışmaları ve takımın hedeflerini ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman, futbolda söz sahibi olmak için güçlü ve kuvvetli olunması gerektiğini ifade ederek, "Güçlü kuvvetli olurken kaliteli oyuncularınız da olacak. Kaliteli oyuncuları da bir araya toplamak gerekiyor. Geçen seneki kadromuzun iskeletini Dany, El Yasa ve Sapara haricinde korumuş bulunmaktayız. Ama eksiklerimizin ne olduğu biliyoruz. Bu konuda hem bilinçliyiz hem de eksiklerimizi mutlaka doldurma gayreti içerisinde gerekeni de yapacağız" dedi.

"20 TANE MENAJER ARADI"
Dimitrios Salpingidis’un transferine de değinen Karaman, "Herkes transferleri merak ediyor. Şimdi tabi 20 tane menajer aradı. Bu nasıl bir şey bende anlamadım. İnanılmaz bir grup arıyor. Bir anda 1 liralık mal oluyor 5 lira bende geri adım atıyorum. Yönetimimizle neyin nasıl olduğunun farkındayız. İyi işler yapmak istiyoruz. Futbol mantalitemizin ve futbol kültürümüzün oluşmasını istiyoruz birinci çalışmamız budur. Sadece hedefe doğru kitlenmemek gerekiyor bir yolculuğa çıktık. Hep beraber sizlerde dâhil olmak üzere bu yolculuk içerisinde karakterli, güçlü, hırslı ve bireysel kalitesi olan takım arkadaşlığını oyuna yansıtan oyuncu grubu oluşturmak istiyoruz ve böyle bir oyuncu grubuyla yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

"MUTLAKA HEDEFİMİZ OLACAK"
Başarının bir hedef olması gerektiğini ifade eden Karaman, "Bir yolculuktayız mutlaka bir hedefimiz olacak. Ama bu yolculuğun nasıl geçeceği önemli bu gün çıkıp biz bunu yapacağız dediğimiz zaman olmadığında çok mahcup bir duruma düşeriz. Önce Gaziantep şehrine mahcup düşeriz. Türk futboluna ve Türkiye ye mahcup düşeriz. Ama geçen seneden bir özelliğimiz ve bir rütbemiz var. 8 hafta gol yemeyen bir takım özelliğini koruyan bir takımız. Bir kere bu rütbeyi nasıl devam ettireceğiz. Kamu oyununun da ben bu sene Gaziantepspor ne yapacak diye bir beklenti içerisinde olduklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"ANADOLU TAKIMI BİR GİRDABIN İÇİNE GİRİYOR"
Son olarak ligdeki maç programında bir eşitsizlik olduğunu da hatırlatan Karaman, "Anadolu takımları beş beşe Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ondan sonra bir Anadolu takımıyla oynuyor ve her Anadolu takımı bu girdabın içine giriyor. Bu çok haksız bir dağılım aynı olayı Gaziantep’te biz de yaşadık. Geçen senede aynı olayı Manisadayken de yaşadım. Dolayısıyla playoffu sağlıklı bir hale getirmek lazım. Futbol ulemalarının bir araya gelip hem fikir olması gerekiyor. Futbolun içerisinde olan kişilerin bu konuda söz sahibi olması ve görüş bildirmesi gerekiyor" dedi.İHA




Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *