ANASAYFA arrow right Spor

Hikmet Karaman takımın başına geçti

Hikmet Karaman takımın başına geçti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.52
Yeni sezon hazırlıklarına başlayamayan Gaziantep Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımının başına geçti.

2012 Avrupa Kupası’nda izlenimlerde bulunmak üzere yurt dışında bulunduğu için takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayamayan Gaziantep Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımının başına geçti.
Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetimindeki ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Karaman’ın takımın başına geçmesiyle birlikte yeni transferler Ali Turan ve Serdar Özbayraktar da takımla birlikte çalışmalara başladı. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, yeni sezona başarı için ter dökeceklerini söyledi. Yeni sezonda göze hoş gelen bir futbol ortaya koyacaklarını söyleyen Karaman, "Geçen sene öğrendiklerimizin üstüne koymamız gerekiyor. Bir aşama yaptık. 8 hafta gol yemedik. Yeni sezonda bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Hazırlık kampında Gaziantep’teyiz. Burada eksikleri ve doğru bir şekilde yapacağız. Benim için önemli olan biz nasıl takımız? Sonuçtan çok dışarıdan baktınız zaman bir resim ortaya koymanız gerekiyor. Tüm hedefim o. Geçen sene bunun bir basamağını yaptık. İnşallah bu sene de bunu geliştirip Türk futboluna katkı sağlamak istiyoruz" dedi.
Gaziantepspor’a destek çağrısında bulunan Karaman, "Göğüs reklamı var. Hani nerede Gaziantep'in zenginleri. Göğüs reklamı versinler de göreyim. Dışarıdan sallamak kolay. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Transfer, para, oyuncuları ve bir takımı yönetmek kolay değil. Geçmiş sıkıntılı süreç hepimize bir ders olmalı. Hem futbol anlamında hem şehir anlamında kendimizi iyi temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.
Transfer konusuna da değinen Karaman, yeni transferler için sabırlı davrandıklarını ve işi aceleye getirmek istemediklerini söyledi. İhtiyaç duyulan mevkilere takviye yapılacağını söyleyen Karaman, şöyle konuştu:
"Desem yönetime 10 tane adam getirirler. Geçmişte alışmışlar. 10 kişi geliyor 20 kişi gidiyor. Şuanda 28 kişiyiz. Altyapıdan da oyuncu aldık. Mutlaka ihtiyaçlarımız olacak ama bu iş öyle lambur lumbur olmaz. Ali Turan ile Serdar Özbayraktar geldi. Ali benim eski talebem. Serdar’ı da ben özellikle istedim. Üzerinde ısrarla durduğum birkaç oyuncu daha var. İnşallah onlarında işini bitiririz. Gücümüzü görüp lige başlarız."İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *