ANASAYFA arrow right Spor

İvan De Souza yeni sezondan umutlu

İvan De Souza yeni sezondan umutlu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.51
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.51
kulüp başkanının serbest kalmasıyla takımda moral ve motivasyonun en üst seviyeye çıktığını söyledi.
Gaziantepsporlu futbolcu İvan De Souza yeni sezondan umutlu olduklarını ve kulüp başkanının serbest kalmasıyla takımda moral ve motivasyonun en üst seviyeye çıktığını söyledi.
İvan De Souza Gazinatepspor’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, "Burada çok mutluyum çünkü burada beşinci senemi dolduruyorum. Burada olmak zaten benim açım dan daha da bir onur verici. Her sezon başında bu takımda olmanın heyecanını yaşıyorum ve bu sezonda heyecan yaşıyorum. Umarım bu yıl geçen sezon gibi kötü bir başlangıç yapmayız. Çünkü geçen sezon kötü bir başlangıçtan dolayı üzüldük" dedi.
Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın ve yönetim kurulunun serbest kalmasının takıma önemli bir moral verdiğini ifade eden De Souza, "Özellikle Başkanımızın serbest bırakılması herkes üzerinde moral ve motivasyon açısından önemli bir katkısı oldu. Bunun sezona yansıyacağını hep birlikte göreceğiz. Ama Başkanımız cezaevinde olsaydı herkesin aklı orada olacaktı. Biz onun zaten suçsuz olduğuna inanıyoruz. Umarım yargılama sonunda da suçsuz olduğu ortaya çıkacak. Onun şuanda bizimle olması bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *