ANASAYFA arrow right Spor

Kulüpler arası Büyük Kadınlar Voleybol Turnuvası yapıldı

Kulüpler arası Büyük Kadınlar Voleybol Turnuvası yapıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.40
Abdullah Kepkep İlköğretim Okulu Spor Kulübüne bağlı kardeş takım olan Kepkep A ile B gurubu karşılaştı.
Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvada, Abdullah Kepkep İlköğretim Okulu Spor Kulübüne bağlı kardeş takım olan Kepkep A ile B gurubu karşılaştı.
Kıyasıya bir mücadele sergileyen kadın voleybolcular, üst üste attıkları smaçlarla çekişmeli bir maç ortaya koydular. İlk periyotta berberliği sağlayan Kepkep B gurubu son periyotta maçı 29’a-27’dilik bir skorla kaybettiler. B gurubu mağlup olmanın üzüntüsünü yaşarken, A gurubu ise galibiyetten dolayı sevinç çığlıkları attılar. Maçın ardından her iki kardeş takım oyuncuları da objektiflere birlikte poz verdiler.
Voleybolun çok güzel bir spor olduğunu söyleyen Abdullah Kepkep İlköğretim Okulu Spor Kulübü oyuncuları, “Kardeş takımımız olan Kepkep B gurubu ile voleybol turnuvası yaptık. Turnuva çok çekişmeli geçti. İlk periyotta beraberlik sağlanırken, son periyotta biraz daha performansımızı artırarak rakibimizi mağlup ettik. Burada önemli olan yenmek veya yenilmek değil, bizce önemli olan dostluk ve kardeşlik içinde spor yapmaktır. Sporunda amacı zaten dostluktur. Her ne kadar yenmek için çıksak da, bu kuralı bozmadan hareket etmemiz gerekiyor. Uzun yıllardır voleybol sporuyla uğraşıyoruz. Bu spor hem ruhen hem de fiziken gelişimimizi sağlıyor. Voleybol bizim yaşam biçimimiz haline geldi. Bu yüzden bu sporu çok seviyoruz” dedi.İHA



resim
Maçın ardından her iki kardeş takım oyuncuları da objektiflere birlikte poz verdiler.




Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *