ANASAYFA arrow right Spor

Milli takıma girmek için mücadele ettiler

Milli takıma girmek için mücadele ettiler
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Adana Bölge Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen mili takım seçmelerinde büyük çekişme ve heyecan yaşandı.
Türkiye Karate Federasyonu Adana Bölge Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen mili takım seçmelerinde büyük çekişme ve heyecan yaşandı.
Menderes Spor Salonu’nda organize edilen seçmelere; Adana’nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Hatay ve Gaziantep illerinden toplam 12 kulüp katıldı. Seçmelerde derece elde edip, şampiyon olan sporcuların Antalya’da yapılacak olan milli takım kampına katılarak, bölgeyi temsil edeceği gibi Türkiye’yi de uluslararası arenada temsil ederek, ay-yıldızlı formayı giyeceği kaydedildi.
Seçmeler ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türkiye Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Şehmus Aylık, böylesi bir organizasyonun Adana’da yapılmasının haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Adana’nın, karatede önemli bir yeri olduğunu ifade eden Aylık, önümüzdeki dönemde yapılacak olan şampiyonlarda milli sporcular yetiştirilmesi noktasında camianın da üzerine düşen görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğini vurguladı.
Aylık, mili takım seçmelerine verdiği destek ve sundukları katkılar nedeniyle başta Adana Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere; Vali Yardımcısı Halis Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye de teşekkür etti.İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *