ANASAYFA arrow right Spor

Mini golf heyecanı yaşandı

Mini golf heyecanı yaşandı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.42
Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde minik sporcuların yeni gözdesi mini golf oldu.
Yıl içerisinde bir çok kültürel ve sportif etkinliğe ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde minik sporcuların yeni gözdesi mini golf oldu.
Yaşları 6 ila 15 arasında değişen 30 bayan sporcunun katıldığı mini golf etkinliği renkli ve çekişmeli anların yaşanmasına sahne oldu. Yeşil ve turuncu takımlar halinde yarışan minik golfçüler isabetli vuruşlarla elde ettikleri sayıların ardından büyük sevinç yaşadılar.
Okulların kapanmasıyla birlikte eğitim verdikleri 9 branşta büyük bir yoğunluk yaşadıklarını ve neredeyse tüm branşlarda kapasitelerinin dolduğunu belirlen Şehitkamil Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Alati; “ Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’ndan aldığımız talimatlar doğrultusunda kursiyerlerimizin zamanlarını çok daha değerli kılmak ve onların fiziki gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da gelişmelerini sağlamak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta spor okullarımızda eğitim gören yaşları 6- 15 arasındaki 30 sporcumuzla kendi tesisimiz içerisinde yer alan golf alanında, mini golf etkinliği düzenledik. Bu etkinlikten hem sporcularımız, hem de velilerimiz büyük bir memnuniyetle ayrıldılar. Bundan sonraki süreçte golf, masa tenisi badminton, ayak tenisi, gibi etkinliklerle kursiyerlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz. 7’den 70 herkesin keyif alarak oynayabileceği mini golf sahası yaz dönemi içerisinde halkın hizmetindedir. Golf sporuna merak duyanlar Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezine kayıt yaptırarak mini golf etkinliklerinden yararlanabilirler” dedi.AA

resim

Yaşları 6 ila 15 arasında değişen 30 bayan sporcunun katıldığı mini golf etkinliği renkli ve çekişmeli anların yaşanmasına sahne oldu.


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *