ANASAYFA arrow right Spor

Minikler Futbol Festivali başlıyor

Minikler Futbol Festivali başlıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.42
organize edilen ve bu yıl 5.'si yapılacak olan 'Uluslararası Eshab-ı Kehf Minikler Futbol Festivali' yarın başlıyor.
Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 5.'si yapılacak olan 'Uluslararası Eshab-ı Kehf Minikler Futbol Festivali' yarın başlıyor.
12 takımın yer alacağı festival kapsamında bugün saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadı’nda yapılacak törenle futbol festivali başlayacak.
Irak Kerkük Kalespor, KKTC Gündüz Tekin Onay Futbol Okulu, KKTC Küçük Kaymaklıspor, Mersin İdman Yurdu, Antalyaspor, Bucaspor, Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor, Kayserispor, Konyaspor, Pendikspor, Tarsus Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu ve Tavşanlıspor katılacak.
4 yıl önce başlanan ve spor aracılığıyla devam dostluğun bu 5.’sini gerçekleştireceklerini söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, amaçlarının spor aracılığıyla ülkeler, kentler arasında kardeşliği ve dostluğu pekiştirmek olduğunu söyledi.
Festivale katılan tüm takımlara başarılar dileyen Başkan Kocamaz, “Minik yavrularımızı Tarsus’ta ağırlamaktan son derece mutluyuz. Gelecekte Türk futboluna hizmet etme yolunda, bu turnuvaların gençlerin özgüven kazanması doğrultusunda çok önemli işlev üstlendiğini belirtmek istiyorum. Böyle güzel bir etkinlikte yer alan tüm takımlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Festival Şehir Stadından saat 16.00’da Mersin İdman Yurdu ile Kayserispor karşılaşmasıyla başlayacak.İHA




Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *