ANASAYFA arrow right Spor

Oyuncular istekli

Oyuncular istekli
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da futbolcular ve teknik heyet, sağlık kontrolünden geçti
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da futbolcular ve teknik heyet, sağlık kontrolünden geçti.
Özel Primer Hastanesi'nde gerçekleştirilen kontrolde, hastalık ya da sakatlığa rastlanmadığı, oyuncuların ve teknik heyetin sağlıklı olduğu bildirildi.
Teknik Direktör Mehmet Şahan, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık kontrollerinin futbolcular için çok önemli olduğunu belirtti.
Kendi tesislerinde sürdürdükleri kamp çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Şahan, ''Oyuncularımızın istekli olmaları bizi umutlandırıyor. Şu anda her şey iyi gidiyor, memnunuz'' dedi.
Altyapıdaki oyuncularla bir hazırlık maçı oynayacaklarını ifade eden Şahan, ''Hazırlık maçı oynamak için Gaziantepspor'a sunduğumuz bir teklif var. Kendileri için uygun zamanda oynayacağımızı bildirdik, onlardan haber bekliyoruz'' diye konuştu.
Takım kaptanı Ali Sakal da sezon başı sağlık kontrollerinden geçtiğini dile getirerek, kamp çalışmalarının iyi gittiğini ve güç depoladıklarını, yeni sezonda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.
Kulüp yöneticilerinden Erol Hüner ise takım olarak bu sezonun kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Geçen yıl olumsuzluk yaşadık. Bu sezon hedefimiz Süper Lig. Yeni gelen arkadaşlar hemen uyum sağladı. Başarılı olacağımıza inanıyoruz'' şeklinde konuştu.
Özel Primer Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Halil Büyükbeşe de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a sağlık alanında destek verdiklerini anımsatarak, takımın başarılı olmasını diledi.AA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *