ANASAYFA arrow right Spor

Şahinbey Belediyesi yaz spor okulları kayıtları başladı

Şahinbey Belediyesi yaz spor okulları kayıtları başladı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.39
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.39
Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate, Tekvando, Masa Tenisi ve Halk Oyunları kursları olmak üzere yedi dalda yaz spor okulu kayıtlarına başladı.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Yaz Spor Okullarında Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate, Tekvando, Masa Tenisi ve Halk Oyunları kursları olmak üzere yedi dalda yaz spor okulu kayıtlarına başladı.
Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kayıtların Binevler Mahallesi'nde bulunan Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü arkasında Şahinbey Stadı içinde bulunan kulüp binasında ve Karataş Mahallesindeki Şahinbey Spor Salonu'nda yapıldığı bildirildi.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi:
''Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz okulları için başvuru yapacak öğrencilerin bütün branşlarda 1995-2003 doğumlu olma şartı aranacaktır. Yaz spor okullarına katılmak isteyen öğrencilerimiz başvuru formu, 2 adet fotoğraf, spor branşları için sağlık raporu ile kayıt yaptırabilirler. Öğrencilerin bir eğitim sezonu sonunda tatillerini eğlenerek, arkadaşlıklarını geliştirerek hem de öğrenerek değerlendirmelerini istiyoruz. Geleneksel hale getirilen yaz spor okullarımız ile hem çocuklar güven içerisinde, hem de aileler huzur içerisinde tatillerini değerlendirmekteler.'AA




Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *