ANASAYFA arrow right Spor

Şahinbeyli Voleybolcular Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi

Şahinbeyli Voleybolcular Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.52
Yapılan açıklamaya göre, seminerler sonrasında kriterlere uygun sporcular belirlendiği ifade edildi.
Voleybolun altyapısını geliştirmek, yetenekli gençleri Türk voleyboluna kazandırmak ve Milli takımlarımızın alt yapısını oluşturmak amacı ile Türkiye Voleybol Federasyonun 81 İl Temsilcisi ve MEB Voleybol İl Koordinatörleri 1998 doğumlu yetenekli kız ve erkek sporcuların seçimine esas olmak üzere sporcu seçme kriterlerinin açıklandığı seminerler düzenledi.
Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yapılan bu seminerler sonrasında kriterlere uygun sporcular belirlendiği ifade edildi.
Açıklamada, şu bilgiler verildi: ''Seçimlere davet edilen Şahinbey Belediye Gençlik spor Kulübü Erkek sporcuları Furkan Gök, Hasan Çakır ve Teyfik Öztürk voleybol antrenörü Ökkeş Çiçek nezaretinde 7-12 Temmuz 2012 tarihleri arasında Ankara TVF Başkent Voleybol Kompleksinde gerçekleştirilecek antrenmanlar ile performans test ve ölçümlerine katılacaklar. 7-12 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak antrenmanlar ve performans testleri sonucunda belirlenecek erkek sporcularımız ise 12-16 Temmuz 2012 tarihleri arasında Ankara'da TVF Başkent Voleybol Kompleksinde teknik ve kondisyoner kapasitelerinin arttırılması amacıyla gerçekleşecek Milli Takım kampına katılacak.''
Türkiye'den sadece 100 sporcunun katılacağı Milli takım Gelişim kampına Şahinbey Belediye Gençlik spor Kulübünden de 3 sporcunun katılacağını diler getiren Şahinbey Belediye Gençlik spor Kulüp Başkanı Sayın Mehmet Demirbaş, şunları kaydetti:
''Kulüp olarak kurulduğumuzdan bu zamana kadar il içi ve il dışı başarılarımız oldu bunların meyveleri bir bir ortaya çıkıyor. İkinci lig voleybol takımımızın alt yapısı Gaziantep'te 3'te 3 şampiyonluk yaşatarak gururlandırmıştı. Ama Milli takım gelişim kampına davet edilen 3 sporcumuz olmasından daha da çok gururlandık. Ümit ediyorum ki Sporcularımız gerçekleştirilecek antrenmanlarla kendilerini gösterip Milli takıma direkt olarak giderler biz kulüp olarak elimizden geleni yapacağız. Sporcularımıza her zaman olduğu gibi desteklerimizi esirgemeyeceğiz.'' AA





Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *