ANASAYFA arrow right Spor

Şehitkamil Belediyesi yaz spor okulları için kayıt almaya başladı

Şehitkamil Belediyesi yaz spor okulları için kayıt almaya başladı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.39
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.39
okulların kapanmasıyla birlikte eğitime başlayacak olan Şehitkamil Yaz Spor Okulları için kayıt alımına başlandı.
Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü iş birliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yılda okulların kapanmasıyla birlikte eğitime başlayacak olan Şehitkamil Yaz Spor Okulları için kayıt alımına başlandı.
Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi ile Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen kayıtlarda yoğunluk yaşanıyor.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaz spor okullarına ilişkin olarak şu bilgileri verdi:
''Yaz Spor Okullarında verilen eğitimin çocukların sadece fiziksel gelişimleri ile sınırlı kalmıyor. Düzenlenen eğitim programları kapsamında çocukların üretkenlikleri de artıyor. Bunun yanı sıra spor ahlakı ve disiplini ile bilinçlenen öğrencilerimiz edindikleri bu bilgilerle hayatın birçok alanında başarıyı yakalıyorlar.
Arkadaşlıkların ve kalıcı dostlukların kurulduğu en önemli mekanlar spor alanlarıdır. Ben öğrencilik yıllarımda basketbol takımında birlikte ter döktüğüm arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Tüm bu nedenlerde dolayı tüm velililerimize çocuklarını spor okullarına yönlendirmesini tavsiye ediyor, tüm halkımızı daha sağlıklı bir yaşam için spor alanlarına bekliyorum.''AA

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *