ANASAYFA arrow right Spor

Tekvandocular Şahan’ı ziyaret etti

Tekvandocular Şahan’ı ziyaret etti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.52
dereceye giren tekvandocular, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'ı ziyaret etti.
Doğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'nda dereceye giren tekvandocular, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'ı ziyaret etti.
Erzurum GAP Yaz Spor Oyunları'nda Gaziantep'i temsil eden ve 48 kiloda birinci olan Murat Çıngı, 49 kiloda birinci olan Zehra Döşüçukur, 63 kiloda birinci olan Mustafa Aslantürk ile 59 kiloda üçüncü olan Hakan Dikbaş, 59 kiloda ikinci olan Kübra Ertekin ve 63 kilo birincisi Fatma Güler, Şahan ile bir süre görüştü.
Tekvandocular, başarı sevincini Tekvando Milli Takım Antrenörü Veysel Döşüçukur ile birlikte ziyaret ettikleri Şahan ile paylaştı.
Başarılı tekvandocuları kutlayan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
''7. GAP Oyunları'nda ilimizi tekvando branşında temsil eden öğrencilerimiz ve antrenörlerimiz hem erkeklerde hem bayanlarda birinci olarak ilimize döndüler. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu anlamda öncelikle bu işin aktörleri sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca bu başarıyı bizlere yaşatan tekvandocularımızı yarışmalara hazırlayan antrenör arkadaşlarımıza da emek ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.''
Tekvando Milli Takım Antrenörü Veysel Döşüçukur ise ''Üretmiş olduğumuz fikirler ve projeler bize kamçı olmuştur. Moral ve motivasyon olarak katkılarından dolayı müdürümüze teşekkür ederim'' dedi.AA



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *