ANASAYFA arrow right Spor

Ücretsiz gençlik kampına gittiler

Ücretsiz gençlik kampına gittiler
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.52
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği‘Ücretsiz Gençlik Kampı’programı kapsamında Bolu ve Antalya’ya doğru yola çıktı
Gaziantepli gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tertip ettiği ‘Ücretsiz Gençlik Kampı’ programı kapsamında Bolu ve Antalya’ya doğru yola çıktı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda yürütülen proje kapsamında, 13-22 yaşları arasındaki kızlar ve erkekler, ücretsiz gençlik kamplarına katılıyor. Bu kapsamda Gaziantep'ten dördüncü kafile de yola çıktı. Kızlar Antalya’ya, erkekler ise Bolu’ya hareket etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden otobüslere binerek yola çıkan gençlerin oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlendi.
Velilere seslenen Gençlik Merkezi Müdürü Bekir Bilen, "Mükemmel bir proje. Kamplara katılmak isteyenler için kayıtlarımız devam ediyor. Gaziantepli velilere sesleniyorum: Çocuklarını göndersinler. Onlarda bu projeden yararlansın ve farklı illerin kültürünü yakından tanıma fırsatı bulsunlar. Bu proje devletin çocuklara armağanıdır” dedi.
02 Eylül 2012 tarihine kadar peyderpey kafilelerin yola çıkacağını dile getiren Bilen, "Her kafile 14’er kişi. Proje 2 Eylül'e kadar devam edecek. Bu dördüncü grup. Üç gurubu daha önce gönderdik. Kamplarda gençlere yönelik faaliyetler var. Tarihi geziler, deniz, sinema gibi çeşitli aktiviteler yer alıyor. Bu kampın en büyük amacı, gençlerin kaynaşmasını sağlamak” diye konuştu.İHA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *