ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Altunbaş Şahinbey’e aday

Altunbaş Şahinbey’e aday
YAYINLAMA: 05 Ocak 2021 / 13.40
GÜNCELLEME: 05 Ocak 2021 / 13.40
DYP’de kongre heyecanı

DYP’de ilçe kongreleri için geriye sayım başladı. Hafta sonu iki merkez ilçenin kongreleri peş peşe yapılıyor. Kongreler için adaylar ortaya çıkmaya başladı. DYP eski İl Başkanı Cemal Altunbaş, Şahinbey İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu bugün yapacağı toplantı ile açıklayacak.

Delege tespitlerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarının gündeme geldiği DYP’de kongrelerin kıran kırana geçmesi bekleniyor. Şahinbey ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan DYP eski II Başkanı Cemal Altunbaş, “Partiyi işgalcilerin elinden kurtaracağız” dedi.

DYP Şahinbey İlçesi’nin Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurulu için adaylığını açıklayan Altunbaş, şu an partiyi küçültme çalışmasının devam ettiğini, gerçek partililerin dışlandığını ve delege bile yazılmadığını ifade etti. Partiyi küçültme çalışmasına son vermek, DYP ‘yi Gaziantep’te birinci parti yapmak ve vatandaşa ümit aşılamak için göreve talip olduğunu ifade eden Altunbaş, daha önce partinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirtirken, “Merkez ilçe başkanlığı, iki kez Şahinbey ilçe başkanlığı. 1991’de ön seçim neticesi 3. sırada milletvekili adaylığı, 1998’de il 2. başkanlığı, 99’da Şahinbey Belediye Başkan adaylığı ve aynı yıl il başkanı olarak görev yaptım. Her görevi de başarı ile yaptım. Vatandaşla ilişkinizi hiç kesmedim” dedi.

Şahinbey’de 400 delege bulunduğu, bunların 100’e yakının partili olmadığını söyleyen Altunbaş, buna rağmen aday olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *