ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Amerikan Hastanesi’nden 24 saat hizmet

Amerikan Hastanesi’nden 24 saat hizmet
YAYINLAMA: 19 Şubat 2021 / 13.20
GÜNCELLEME: 19 Şubat 2021 / 13.20
Amerikan Hastanesi Başhekimi Dr. Tayfun Özsefer, “Amerikan Hastanesi’nin bir şubesi olarak Sağlık Eğitim Vakfı Amerikan Genel Tıp Merkezi”nde 24 saat hizmet verileceğini kaydetti.

 

Atatürk Bulvarı üzerinde yarın hizmete açacakları tıp merkezi ile ilgili bilgi veren Dr. Özsefer, “Burada devamlı bir doktor, bir hemşire, bir hasta danışmanı, bir ambulans ve şoför ile hizmetli personel olacak. Hastanemizdeki uzman branş doktorlarımız konsültasyon amacıyla buraya hasta görebilecekler. Burası sadece özel hastalar için yapılmış bir yer. Emekli Sandığı hastalarımız Amerikan Hastanemizdeki polikliniklerden ve acil servisten hizmet almaya devam edecekler. Tıp Merkezi, Gaziantep’in şu ana kadar açılmış en modern tıp merkezlerinden biri olarak hizmet verecektir’’ dedi.

Dr. Özsefer, Amerikan Hastanesi’nin bulunduğu yer konumuyla sıkıntılar olmasından dolayı, şehrin merkez noktalarından biri olan Atatürk Bulvarı’nda ulaşılması kolay yerde hizmete devam etmek istediklerini söyledi. Dr. Özsefer: “24 Saat ambulans hizmetimiz olacak. Ayrıca hastaların evden çağırmasında da ambulans hizmeti verilecek. Şubemiz 3 katlı ve 350 metrekarelik bir alana sahip. Merkezde, modern bir acil ünitesinde bulunması gereken tüm tıbbi donanımlar mevcut” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *