ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Aydın kesim güç birliği yapmalı

Aydın kesim güç birliği yapmalı
YAYINLAMA: 19 Mayıs 2023 / 12.50
GÜNCELLEME: 19 Mayıs 2023 / 12.51
28 Mart yerel seçimde sol ve sosyal demokrat tüm partilerin güç birliği yaparak seçime gitmesi ve AKP’nin yerel seçimde hüsrana uğratılması gerektiği vurgulandı.

AKP’nin önünü ancak sol keser

Tüm Bel-Sen Şubesi Başkanı Yusuf Şahiner, ülkenin içinde bulunduğu durum ve siyasi gelişmelerin, sol çevrelerin birlikte hareket etmesini zorunlu kaldığını belirterek, “Solun artık başka seçeneği yok. Yerel seçim çok iyi fırsat, bunun en iyi şekilde değerlendirilmesi gerek. Bu nedenle bazı ortak değerlerde buluşarak seçime güç birliği yapılarak edilmeli. AKP ülkemiz için son derece tehlikeli. Çalışanlar ve emekten yana olan herkes için tehlike. Böyle bir iktidardan kurtulmanın yolu yerel seçim. Herkes şapkasını önüne koyup iyi düşünmeli. Aksi halde ülkemiz ve insanlarımız zarar görecektir. AKP’ye engel olacak tek güç aydın, demokrat ve çağdaş insanların yer aldığı partiler ve sivil toplum örgütleridir” dedi.

AKP IMF’nin noter memuru gibi çalışıyor

AKP’nin söylem ve uygulamalarının gerici ve karanlık olduğunu belirten Şahiner, iktidara geldiklerinden bu yana IMF politikalarını uyguladıklarını ve noter memuru gibi IMF’ye çalıştıklarını kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *