ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Eskiler umutsuz yeniler umutlu

Eskiler umutsuz yeniler umutlu
YAYINLAMA: 31 Ağustos 2021 / 13.06
GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2021 / 13.06
Doğru Yol Partisi’nde Mehmet Ağar’la başlayan yeni döneme eski partililer temkinli karşılarken, mevcut yöneticiler umutlu konuştu. DYP İI İkinci Başkanı Yalçın Konukoğlu, Mehmet Ağar’ın partiyi toparlayacağına inandıklarını söylerken, eski İl Başkanı Ali Koyuncugil ekonomi kurmayları bulunmayan yeni yönetimin başarılı olacağına inanmadığını ifade etti.

Ankara’da yapılan 7.Olağan Genel Kurul’da 817 oyla Doğru Yol Partisi Genel Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ağar’a Gaziantepli partililerden destek geldi. Genel Kurulu yerinde izlediğini ifade eden Doğru Yol Partisi İl ikinci Başkanı Yalçın Konukoğlu, Ağar’ın siyaset hayatında partiye canlılık getireceğine inandığını söyledi. 3 Kasım seçimlerinde partinin hak etmediği bir sonuç aldığını vurgulayan Yalçın Konukoğlu, “Partimiz Türkiye’de geçmişi olan, ancak 3 Kasım seçimlerinde hak etmediği sonucu alan, iyi kadrolara sahip bir partidir. Bu partinin Tansu Çiller başkanlığındaki yönetim kadrosu, bazı hatalar yaparak hak etmediği bir konuma gelmiştir. Bundan dolayı da 3 Kasım seçimlerinde barajın altında kalmıştır. Çiller, seçim sonuçlarının hatasını kendi üzerine alarak aday olmamıştır. Biz Gaziantep genel kurul delegasyonu olarak Mehmet Ağar’ın partiyi toparlayacağına, DYP’yi tekrar ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak kadrolarla güçlendireceğine inandığımız için gerekli desteği verdik” diye konuştu.

Genel Kurul’un coşkulu bir havada geçtiğini, DYP’nin yeniden şahlanacağını ve iktidara yürüyeceğinin anlaşıldığını söyleyen Konukoğlu, “Gaziantep olarak Genel İdare Kurulu’na Bekir Sami Daçe ve Aykut Kuranel’in de seçilmesi bizi mutlu etmiştir” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *