ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kahramanlık destanı 81 yaşına bastı

Kahramanlık destanı 81 yaşına bastı
YAYINLAMA: 08 Eylül 2021 / 13.27
GÜNCELLEME: 08 Eylül 2021 / 13.27
Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 81. yıldönümü bugün düzenlenecek törenlerle kutlanıyor. Yıldönümü nedeniyle resmi ve sivil toplum kuruluşları tarafından etkinlikler düzenleniyor.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle dün Şehit Şahinbey ve Şehitkamil Anıtları önünde tören düzenlendi. Törene ilçe kaymakamları, Garnizon Komutanı temsilcisi, Şahinbey Belediye Başkanı, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri, bazı okullardan öğrenciler katıldı.

Daha sonra Şahinbey ve Şehitkamil anıtları ile Özdemirbey’in mezarı ziyaret edildi. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bugün saat 10.00’da Şehitler Abidesi’nde tören düzenleniyor. Buradaki törene Vali, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Baro Başkanı, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı ile diğer mülki ve askeri erkan ile kamu görevlileri katılıyor. Törenden sonra topluca Demokrasi Meydanı’na geçilecek, Vali Tanju beraberinde Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu halde makamında tebrikleri kabul edecek. Kurtuluş törenleri saat 10.00’da İstasyon Meydanı’nda devam edecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *