ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Mutlu, iddialı

Mutlu, iddialı
YAYINLAMA: 17 Mayıs 2023 / 13.25
GÜNCELLEME: 17 Mayıs 2023 / 13.32
Büyükşehir belediyesi merkez iki ilçenin belediye başkanlığını AKP’nin kazanacağını iddia eden AKP Büyükşehir belediye başkan aday adayı Mustafa Mutlu, 29 Mart sabahı her üç belediyenin, zaferini şölen havasında kutlayacaklarını açıkladı.

Petkim’de başarılı oldum belediyede de olurum

Petkim Genel müdürlüğü görevinden istifa ederek AKP’den Büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olan Mutlu, Petkim’de başarılı görev yaptığını belirterek, “Bu başarıya ve hizmete Gaziantep’te devam edeceğim inancıyla görevimden istifa ettim. Üç belediye başkanlığını da kazanarak Gaziantep’te şölen yapacağız” diye konuştu.

Ekip çalışmasıyla halka hizmet edeceğiz

Tek taraflı karar alarak değil, ekibi kurup ekip çalışması yaparak, alınan kararlar doğrultusunda halka hizmet edeceklerini söyleyen Mutlu, “Aday gösterip seçimi kazanmamız halinde, ne yapmamız gerekiyorsa ekiple beraber karar verip çalışmamıza ona göre şekillendireceğiz ve sürdüreceğiz. Danışma kurulları kuracağız. Petkim’deki başarılarımızı ekip çalışması sonucu yükselttim. Burada da aynısını yapacağım” dedi.

Büyükşehir belediyesi 862 trilyon borçlu

Gaziantep Büyükşehir belediyesinin 862 trilyon borcu olduğunu hatırlatan AKP Büyükşehir belediye başkan aday adayı Mutlu, “İnşallah kazanırsam çok yararlı olacağımı inanıyorum. Ankara, İzmir, İstanbul gibi gelişmiş şehirlerin çalışmalarını takip edip onlarla Gaziantep arasındaki farkı bulup gideceğim. Gecekonduların önüne geçeceğim, altyapısı yapılmış belli ölçekli arsaları dar gelirli vatandaşlara verip sağlıklı yapılaşmayı sağlayacağım. Trafik sorununu çözeceğim, hayvan pazarını GATEM’e taşıyacağız. Sokak çocuklarına sahip çıkacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *