ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Siz kimlere vekalet edersiniz?

Siz kimlere vekalet edersiniz?
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2021 / 13.55
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2021 / 13.55
Gazetemizin Genel Koordinatörü Yaşar Özen’e yapılan saldırının mimarı DYP İl Başkanı Sermet Atay’ın avukatlığını üstlendiği kişilerin ismini açıklaması istendi. DYP’liler, “DYP gibi köklü bir parti mafya avukatı damgası yemiş bir insanın yönetimine bırakılmamalı. Avukat olan Sermet Atay, müşteri portföyünü kamuoyuna açıklamak zorundadır” dedi.

Gazetemizi ziyaret ederek yazarımıza geçmiş olsun dileğini ileten bir grup partili, “İbrahim Konukoğlu’nun isteği ile DYP il başkanlığı görevine atanan Avukat Sermet Atay’ın mesleki yaşamındaki bir takım olumsuz gelişme ve söylentilerden partili olarak son derece rahatsızlık duymaktayız.

Konuyu genel merkeze defalarca ilettik. DYP gibi bir partiye böyle bir yönetici yakışmaz dedik, ama henüz bir sonuca ulaşamadık. Genel merkez yönetimi il başkanlığı koltuğuna oturttuğu kişinin mesleki yaşamını araştırmalı, Sermet Atay’ın kimlerin avukatlığını yaptığını, kısa sürede nasıl zengin olduğunu ve neden kurşunlandığı sorularının yanıtı istemelidir” dedi.

Bir siyasi partinin il başkanının, dürüstlüğü, kişilik ve davranışlarıyla kamuoyuna örnek olması gerektiğini vurgulayan partililer şöyle konuştu: “Sermet Atay mafya avukatı deniyor. Bundan önceki emniyet müdürü Hüseyin Çapkın kötü şöhreti nedeniyle Sermet Atay’ın emniyet binasına girişini yasaklamış, Sermet Atay o gidinceye kadar bir avukat olarak emniyet binasından içeri girememiştir. Ardından, bir kurşunlanma olayı yaşanmıştır. Sermet Ataya kim neden kurşun sıkmıştır. Bunları bilmek hepimizin hakkıdır. Aksi halde partimize çok yazık olmaktadır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *