ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Türkiye ekonomik olarak çökmüştür

Türkiye ekonomik olarak çökmüştür
YAYINLAMA: 31 Ocak 2021 / 17.07
GÜNCELLEME: 31 Ocak 2021 / 17.07

57. Hükümet’in iş başında bulunduğu 3 yılı Türkiye için kaybolmuş yıllar olarak değerlendiren AK Parti II Başkanı Ahmet Uzer, ülkedeki hiçbir vatandaşın bu hükümetin, iyi işler yaptığını söyleyemediğini ifade etti.

Üzer, ANAP, DSP ve MHP’nin halkın içine çıkamadığını, kapalı kapılar ardında uyum içerisinde olduklarını ileri sürdüklerini belirterek, “Bu koalisyonun ne kadar uyum içerisinde olduğunu herkes çok iyi bilmektedir. Türkiye ekonomik olarak çökmüş durumda. Siyasi olarak geldiğimiz durum ortada. Çok büyük sorunları olan bir ülke hastaneden yönetilmektedir. Artık Başbakan Bülent Ecevit’in sağlık durumu Türkiye’nin meselelerini götürmekten çok uzakta. Yıllar önce Ecevit, İnönü’ye bir mektup yazarak zamanı geldiğinde çekilmesini bilmelisiniz demişti. Şimdi Ecevit’e de mi mektup yazarak çekilmesi gerektiğini bildirmeliyiz?” şeklinde konuştu.

Üzer, koalisyonu oluşturan üç partinin de hiçbir konuda ortak mutabakata varamadığını söylerken, “Hükümet ortağı partiler birbiriyle anlaşamadıktan halde koltuk sevdası yüzünden anlaşıyormuş gibi gösteriyorlar. Ancak ülke insanı her şeyin farkında. Türk halkı mevcut siyasal partilerin hepsinden sıkılmış durumda” diye konuştu.

Üzer, Türkiye’nin ufkunun açılması için hemen erken seçim yapılması gerektiğini vurgularken, “Türkiye ekonomik olarak çökmüş durumda. Hükümetin hemen seçim kararı alması gerek. Türkiye’de seçim kazanmak çok zor. Ama seçimin ertesi günü çok daha önemli. Biz seçimi değil seçimin ertesi gününü düşünüyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *