ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ulusoy: "Üyelerin sorunlarını yerinde dinlemek istiyoruz"

Ulusoy: "Üyelerin sorunlarını yerinde dinlemek istiyoruz"
YAYINLAMA: 02 Haziran 2024 / 14.32
GÜNCELLEME: 02 Haziran 2024 / 14.32

Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı Başkanı Ali Osman Ulusoy, sandık toplantılarını zaman zaman üyelerinin sorunlarını yerinde dinlemek için örgütlerinin bulunduğu illerde yaptıklarını söyledi.

Ulusoy, vakıflarının TOBB ile sayısı 365'i geçen ticaret ve sanayi odaları, ticaret odaları, sanayi odaları ticaret borsaları ve deniz ticaret odalarında çalışan 5 bine yakın personeli kapsadığını belirtti.

Ulusoy, vakıflarının TOBB ile sayısı 365'i geçen ticaret ve sanayi odaları, ticaret odaları, sanayi odaları ticaret borsaları ve deniz ticaret odalarında çalışan 5 bine yakın personeli kapsamaktadır. Ali Osman Ulusoy, aileleriyle birlikte bu sayının 20 bini aştığını belirtti. Sandıklarının yasayla kurulduğunu ve en az SSK kadar hizmet ve imkan verme mecburiyetinde olduğunu ifade eden Ulusoy, açıklamasında şu bilgilere yer verdi: "Vakfımız tüm üye ve ailelerinin sağlık sorunlarını istedikleri sağlık kuruluşunda tedavi olabilmelerini oldukça tatminkar kriterler doğrultusunda sağlamaktadır. Emekli maaşları ise SSK'dan az değildir. Sandığın bütçesi 40 trilyon liraya yakın olup yüzde 60'ü emekli aylıklarına, yüzde 34'ü sağlık yardımlarınadır. Geri kalan yüzde 3 ise personel giderleri ile diğer giderlerdir.

Sandık toplantıları genelde sandık merkezinin bulunduğu İstanbul'da yapılıyor. Gerek örgütlerimizin gerekse üyelerimizin sorunlarını yerinde dinlemek ve gerekli çözümleri bulmak amacıyla ender de olsa zaman zaman örgütlerimizin bulunduğu illerde yapılır. Bu kez de Yönetim Kurul Üyemiz Ömer Çelik'in başkanı bulunduğu Gaziantep Ticaret Borsası'nda toplandık."

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *