ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Uyum yasaları çıkarılmadan seçime gitmek yanlış olur

Uyum yasaları çıkarılmadan seçime gitmek yanlış olur
YAYINLAMA: 31 Mart 2021 / 13.54
GÜNCELLEME: 31 Mart 2021 / 13.54
Saadet Partisi İI Başkanı İrfan Çelikaslan, Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulacak tek parti olduklarını belirterek, tüm teşkilatlar olarak seçime hazır olduklarını açıkladı. Çelikaslan, AB uyum yasaları çıkarılmadan seçime gidilmesinin yanlış olduğunu sürekli vurguladıklarına, ancak bazı siyasilerin bunu kamuoyuna yanlış aktarmaya çalıştığına dikkat çekti.

Çelikaslan, “Biz bunu sürekli dile getirdik, fakat rakiplerimiz bunu seçimden kaçıyorlar şeklinde yorumladı. Aslında seçime her zaman hazırız. Şimdi de tüm teşkilatlar olarak hazırız. Seçimden kaçtığımız yok. Ama ülke menfaati için önce AB uyum yasaları çıkarılsın istedik. Çabamız ülkesini düşünen, AB trenini kaçırmamak için mücadele eden sorumlu muhalefet yapmak. Yoksa deneyimli kadrolarıyla, çalmamış çırpmamış, bankaların içini boşaltmamış, Cumhuriyet tarihinin en başarılı iktidar dönemini yaşamış bir hareket olarak milletin önüne çıkabilecek tek partiyiz” dedi.

Yeni Türkiye Partisi’nin seçimlerde hüsrana uğrayacağının altını çizen Çelikaslan, “Yeni oluşumun siyasi arenada hangi yere oturacağına Kayserililer karar verdi. Vatandaşların, “Sizin nereniz yeni?” sözleri çok dikkat çekici. Ben bu hareketi doğar doğmaz ölmüş çocuğa benzetiyorum. Çünkü, bu oluşum Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulacak yeni hareketten çok, DSP içerisinde liderlik kavgası neticesinde oluşan bir harekettir. Yapılacak erken genel seçimde YTP’nin alacağı oy ancak yüzde bir” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *