ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Akaryakıt tanklarının sokaklara park etmesi önlenmeli

Akaryakıt tanklarının sokaklara park etmesi önlenmeli
YAYINLAMA: 26 Mart 2024 / 14.29
GÜNCELLEME: 26 Mart 2024 / 14.29

Tankerlerden birisinin patlaması halinde bütün semtin havaya uçabileceği hatırlatılıyor. Tüpgaz arabaları da sokaklara park ediliyor.

Gazetemizi ziyaret eden yurttaşlar sokak aralarına park eden yakıt taşıyan tankerlerden yakınıyorlar. Yakıt tankerlerinin sokak aralarına park etmesinin gelecekte büyük faciaların doğmasına neden olabileceği ifade edilerek: “Bir patlama sonunda bir semt havaya uçar, yüzlerce insanın hayatına mal olabilir” deniliyor.

Vatandaşlar tüp gaz taşıyan arabaların da aynı şekilde sokak aralarına park ettiğini tüplerin tutuşmasının daha kolay olacağını vurgulayarak: “Bu sorumsuzluğa bir son verilmelidir. Akaryakıt satanlar, nakledenler bunu düşünerek araçlarını şehre ve insanlara zarar vermeyecek uzaklıktaki bir yere park etmelidirler. Sokak araları park yeri değildir. İnsan hayatını tehdit etmesi yönünden durum çok önemlidir.”

“Tüpgaz taşıyan araçların dolu mu boş mu olduğu bilinmeyen tüplerle birlikte sokak aralarına park etmesi büyük bir sorumsuzluk örneğidir. Mal sahipleri üç beş kuruş park ücreti ödememek için düşünmeyebilirler. İlgililer buna fırsat vermemeli, insanların hayatlarıyla oynayanlara mani olmalıdır” dediler.

Soruna ilgililerin eğilmesi ve patlayıcı madde bulunan akaryakıt tankerleri ile tüpgaz arabalarını şehir dışında park etmesini sağlaması gerekiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *