ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

ANAP’lı olmayan müteahhitlerin belediyeden iş alamadıklarını iddia etti

ANAP’lı olmayan müteahhitlerin belediyeden iş alamadıklarını iddia etti
YAYINLAMA: 14 Mart 2024 / 16.53
GÜNCELLEME: 14 Mart 2024 / 16.53

SODEP Merkez İlçe Başkanı

ANAP’lı olmayan müteahhitlerin belediyeden iş alamadıklarını iddia etti

Yazılı bir bülten yayınlayan SODEP İlçe Başkanlığı başka yolsuzlukların olduğunu da belirtti.

Sosyal Demokratik Partisi Gaziantep Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz basına bir açıklama yaparak seçim öncesi halka cennet vaat eden Anavatan Partisi’nin halkın yaşamını cehenneme çevirdiğini ve onları bir dilim ekmeğe muhtaç ettiğini söyledi. Yılmaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

Demokrasi tehlikeyle karşı karşıya

Seçim propaganda döneminde biz dört eğilimden de oy alıyoruz onun için şu veya bu görüş diye ayrım yapmayacağız diyen Anavatan Partisi Türk halkını nasıl kandırdığı yaşanan olaylarla birer birer ortaya çıkmaktadır. Yapılan partizanlıklar vatandaşlarımız tarafından hayret ve ibretle izlenmektedir. Belediyede kendi yandaşları olmayanların herhangi bir müteahhitlik işi almaları hemen hemen olanaksız olmuştur. İhale almanın baş koşulu Anavatan Partili veya o partinin idarecilerinin yakını olmaktır. Yapılan tüm uygunsuz davranışlar partimizce yakından takip edilmektedir. Kavaklık mahallesinde yapımı sürdürülen belediye lojman inşaatının Muharrem Balat’ın karnesi ile alındığı ve eski Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akalın'ın yine eski ortağı mühendis Necmettin Külahçı tarafından yapılmakta olduğu büyük bir rastlantı mı? Özellikle bu olayın gerçek yüzünün ortaya çıkmasından sayın basından büyük destek bekliyoruz.

Bu olay su yüzüne çıktığında sorumlular zamanı geldiğinde hesabını ağır ödeyeceklerdir. Dileğim şu ki, bilerek hata yapan sorumlular hesap sorma günü ülke sınırları içinde olsunlar.

Dört eğilimden oy aldığını iddia eden ANAP’ın artık 4 ayağının da yere basmadığı, aşırı partizanca uygulama yaptığı, demokrasiye yaralar açmaya başladı, zincirleme zam darbeleriyle orta direği ortadan ikiye katladığı, işçinin, memurun, emeklinin ve tüm çalışanların yaşantılarını zora düşürdüğü seçim öncesi cennet vaat ettiği halkın hayatını cehenneme çevirdiği, sofrasındaki bir dilim ekmeğe el uzattığı tartışılmaz olmuştur. Politikanın P’sini, siyasetin S’sini, demokrasinin D’sini bilmeyen Anavatan hükümetinin ülkeyi idare edemeyeceği ortaya çıkmıştır.

Bunların yerine halkın içinden çıkan, halkın derdini anlayan, gerçek halkın temsilcilerinin bir an önce gelmesinin beklentisi içinde olan vatandaşların sayısı artık yüzde 75’lerin çok üstüne çıkmıştır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *