ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Anavatan Partisi Genel Sekreteri Gaziantepliler arasında anket yaptı

Anavatan Partisi Genel Sekreteri Gaziantepliler arasında anket yaptı
YAYINLAMA: 27 Aralık 2022 / 12.36
GÜNCELLEME: 27 Aralık 2022 / 12.36
Açık kalpli vatandaş…

Bir vatandaş cevabında şöyle söyledi. “Bu işi bir seçim yatırımı olarak yapmak istiyorsanız yuh olsun sana… Eğer hizmet etmek için ise Allah yardımcınız olsun.”

Anavatan Partisi Genel Sekreteri Mustafa Taşar saat 18’de il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek gazetemiz mensuplarının çeşitli sorularını cevapladı ve ilimizin sorunlarını tespit etti. Taşar şunları söyledi.

“Seçimlerden önce bir anket yaparak ilimizin sorunlarının neler olduğunu hemşerilerimden yazılı olarak istemiştim. Beni en çok etkileyen cevap şu oldu: Bu tespitlerinizi bir seçim yatırımı olarak yapıyorsan yuh olsun sana. Eğer hizmet için ise Allah yardımcınız olsun, başarılar dilerim.

Bu anket cevabını yaptığımız her konuşmada vatandaşlara okudum. Orada söylediğim gibi, eğer sözümüzde durmaz, vadettiklerimizi yapmazsak yuh olsun bize. Başarısızlığımız halinde bizlere yuh olsun demeyenlere de yuh olsun.

Propaganda çalışmaları sırasında bir bir şehrimiz yine sordu. Ankara’ya giderseniz seçmenleriniz için bir yer tutup onlarla görüşecek misiniz? dedi. Ben de ona şu cevabı verdim.

Ankara’ya niçin gidersiniz? Ya bir hastanız olur onu tedavi ettirmeye gelirsiniz, yahut ta devlet dairelerindeki bir işinizin yapılması için aracı istersiniz. Biz yapacağımız düzenlemeyle vatandaşlarımızın Ankara’ya gitmesine gerek bırakmayacağız. Hastalarınız bulunduğunuz yerde tedavi görecek, işlerimiz mahallinde yapılacaktır.”

 Anavatan Partisi Genel Sekreteri Mustafa Rüştü Taşar’ın düzenlediği toplantıda milletvekili A. Ata Aksu ve İl Başkanı Nazmi Başel de hazır bulundu. Toplantıya gazetemiz kurucusu ve yazarımız Osman Tuzcu, genel yayın müdürümüz Cahit Günenç, yazarlarımızdan Adil Dai, Cemil Cahit Güzelbey ve Abdullah Özer katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *