ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Arkası olanlar şehirde kaldı”

“Arkası olanlar şehirde kaldı”
YAYINLAMA: 01 Şubat 2024 / 18.11
GÜNCELLEME: 01 Şubat 2024 / 18.35

KÜSGETzedelerin feryadı

Başka bir KÜSGETzede de “Şehirde kalanların partiye para verdiklerini” iddia etti.

KÜSGET sorunu çeşitli yönlerden yeni bir ağırlık ve boyutlar kazandı. KÜSGET’e taşınan esnaf ve sanatkarlar, dertlerini vali ve belediye başkanına ilettiler.

En çok dertsinme, birçok esnafın belediyenin baskısı ile KÜSGET’e taşındığı halde birçoğunun hâlâ şehirde faaliyetlerine devam ettikleri, KÜSGET’te bulunanlardan bazılarının da çeşitli yollarla tekrar şehre gittikleri, bunlara da göz yumulduğu noktasında toplanıyor.

Bir iş yeri sahibi: “Biz normal olarak emirlere uyarak iş yerimizi KÜSGET’e taşıdık. Ama bizim gibi olanlardan bazıları gelmedi ve halen şehirde eski yerlerinde çalışıyorlar. Söylentilere göre bunlar partiye seçimler sırasında para vermiş. Onun için kendilerini emniyette sayıp KÜSGET’e gelmemekte direniyorlar. Bunlar hala KÜSGET’e gelmediklerini göre demek ki söylentiler doğru. Keşke biz de zamanında para verseydik de şehirdeki yerimizden olmasaydık” diye yakınıyor.

KÜSGET’te bulunanlar, genellikle şehirden hâlâ iş yerini KÜSGET’e taşımayanların gerekçesini ve bunun nerede nasıl noktalanacağını merak ediyorlar.

İlgililerden de soruna çözüm bulmalarını bekliyorlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *