ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye Başkanı bir memuru tokatladı

Belediye Başkanı bir memuru tokatladı
YAYINLAMA: 24 Mayıs 2024 / 11.03
GÜNCELLEME: 24 Mayıs 2024 / 11.03

Muhasebe memuru Coşkun, arkası kapıya dönük çalıştığı için Belediye Başkanını görmedi ve ayağa kalkmadı Arpacıoğlu, ağzına gelen küfürleri savurdu ve “Eşşekoğlu eşşek sen askerlik yapmadın mı?” diye memuru dövdü.

Geçtiğimiz perşembe günü Belediyede sık sık görülen olaylardan birisi daha oldu. Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu küfürler savurarak bir memuru tokatladı.

Olayın şöyle geçtiği anlatılıyor: Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu belediyedeki daireleri gezerken muhasebeye de girmiş. Memurlar ayağa kalkmışlar. Coşkun ismindeki bir memur da arkası dönük çalıştığı için başkanın geldiğini görmemiş ve ayağa kalkmamış. Belediye Başkanı, memurun başı ucuna gelince Coşkun hemen ayağa kalkmış. Arpacıoğlu, memurun daha önce ayağa kalkmadığına çok kızmış ve “Ulan eşşekoğlu eşşek, sen askerlik yapmadın mı... Gelen kim... Beni tanımıyor musun hergele..” diye memuru tokatlamış. Memurlara, işçilere, şoförlere hatta daire amirlerine her gün mütemadiyen küfreden Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu'nun, bir Belediye Başkanına yakışmayacak bu tutumu Belediyede çalışanları iyice tedirgin etmeye başladığı haber veriliyor. Bu konuda konuştuğumuz işçi, memur, şoför ve daire amirlerinden şu sözleri işittik: “Bu adam belasını arıyor. Bir gün birimizden iyice bir dayak yiyecek, ana avrat sövmenin ne demek olduğunu o zaman öğrenecektir.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *