ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye Başkanı “dikine gitmeyi” bıraktı mı?

Belediye Başkanı “dikine gitmeyi” bıraktı mı?
YAYINLAMA: 06 Mart 2024 / 13.34
GÜNCELLEME: 06 Mart 2024 / 13.34

Başkanın, “kendisinde kusur bulduğunu” nihayet itiraf etmeye başladığı bildirildi

Belediye Meclisi’nin çeşitli kısımlarında görevli bulunan 7 meclis üyesinin istifaları parti içinde ve belediyede yeni şekiller alıp başka boyutlar kazanmaya devam ediyor.

İstifa edenler, istifalarını geri almamakta kararlılar

Yeniden başka görevler almayacaklarını da kesinlikle ifade ettiler. Bunun üzerine ANAP meclis grubu tam kadro ile özel bir yerde toplandı. Toplantıda Belediye Başkanı, İl Başkanı Nazmi Başel ve İlçe Başkanı Cahit Ünverdi’de bulundular.

Yapılan görüşmelerde istifa gerekçelerinin ileriki tarihlerde ele alınmasına, istifa edenlerin yerine yenilerinin seçilmesine, meclis görüşmelerinin bu aşamalarda aksatılmamasına, belediyede ve parti içinde tesanüdün sağlanması için gerekli çalışmaların yapılmasına karar verildi.

Söylentilere göre istifa edenlerin yerine getirilecek kişiler grup toplantısında şöyle belirlendi: Daimi encümen üyeliklerine; Hasan Hengirmen, Mustafa Yıldırımdemir, Ali Özkülekçi. Katipliklere; Karlı Savcı, Bozan Kılıç. İmar Komisyonuna; Bozan Kılıç. Başkan Vekilliğine; Muharrem Özsever. Meclis Başkan Vekilliğine de; Mehmet Deniz’in getirilmesine grup olarak karar verildi.

Belirlenen bu isimlerin meclis görüşmelerinde değişebileceği, isimler üzerinde tartışmaların meydana gelebileceği, bundan da yeni çekişmelerin doğacağı belirtiliyor.

Konuştuğumuz bir partili: “Belediye Başkanı daha önce çok dikine gidiyordu. Bu istifalar sonunda tutumu biraz değişti. Artık kendisinde de kusur bulduğunu söylemeye başladı. Bu, şüphesiz iyi bir gelişmedir. Daha önce böyle davransaydı bunlar olmazdı. Başkan bey durup dururken gereksiz yere hem partide hem de belediyede birçok huzursuzluğun doğmasına sebep oldu. İnşallah bundan sonra daha iyi olur” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *