ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bir hasta, sigorta hastanesi

Bir hasta, sigorta hastanesi
YAYINLAMA: 24 Eylül 2024 / 10.17
GÜNCELLEME: 24 Eylül 2024 / 10.17

Hanifi Demirtürk adındaki hastanın şikâyetinin Ankara Sigorta hastanesine ait olduğu anlaşıldı

Bir süre önce yaptığımız yayında Hanifi Demirtürk adlı kişinin başına gelenleri, geçirdiği trafik kazası sonunda kimsesi bulunmadığından Gaziantep Düşkünlerevine terkedildiğini bildirmiştik.

Hanifi Demirtürk kendisiyle görüşen arkadaşımıza üç ay sigorta hastanesinde yattığını, bakılmadığını söylerken, hastanenin hangi ile ait olduğunu açık seçik belirtmediğinden bazı yanlış anlaşılmalara yol açtı. Hanifi Demirtürk Ankara hastanelerinde üç ay süreyle tedavi gördükten sonra şehrimize geldi. Haberin açıklığa kavuşması açısından yeniden vurguluyoruz.

Demirtürk, Gaziantep Sigorta hastanesinde çok kısa bir süre kaldı. Kırılan kemikleri kaynadığından yapılacak bir yöntem olmadığı İlgililerce belirtildi. Buna rağmen Demirtürk Gaziantep Sigorta hastanesinde sağlık kuruluna sevk edilerek doktorlar tarafından muayene edildi. Sahibi bulunmadığı için düzenlenen kurul raporu halen hastanede beklemektedir.

Gerek Gaziantep'e gerekse çevre illerdeki sigortalı hastalara büyük bir ihtimamla bakılan Gaziantep Sosyal Sigortalar Hastanesi baştabibi Dr. Mehmet Akdemir'in disiplini, titizliği herkesçe biliniyor. Yanlış anlaşılması ihtimali karşısında konuyu yeniden açıklığa kavuşturmak gereğini duyduk.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *