ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bölge Valiler Toplantısı bugün yapılıyor

Bölge Valiler Toplantısı bugün yapılıyor
YAYINLAMA: 19 Eylül 2024 / 15.21
GÜNCELLEME: 19 Eylül 2024 / 15.21

Toplantının ilk gününde güvenlik sorunları ele alınacak

Bölge Valiler Toplantısı bugün Ticaret ve Sanayi Odası salonun da saat 14 de yapılacak. Toplantının ilk gününde güvenlik sorunları ve çözümleri üzerinde durulacak. İçişleri Bakanı Yıldırım Akbulut başkanlığındaki toplantının ikinci gününde de bakanlık hizmetleriyle ilgili sorunlar üzerinde durulacak.

Bölge Valiler Toplantısına Bakanlık Müsteşarı Galip Demirel, Emniyet Genel Müdürü Saffet Arıkan Bedük, İller İdaresi Genel Müdürü Fikri Gökçeer, Mahalli İdareler Genel Müdürü Baybars Sezerler, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürü Nihat Üçyıldız’la 13 ilin valisi katılacak.

Bölge toplantısına katılan valiler şunlar. Adıyaman Valisi Kemal Esensoy, Bingöl Valisi Kurtuluş Şişmantürk, Bitlis Valisi Mehmet Us, Diyarbakır Valisi İhsan Dede, Elazığ Valisi Saim Çotur, Hakkari Valisi Erdoğan Atasoy, Kahramanmaraş Valisi Adnan Darendeliler, Mardin Valisi Necdet Onut, Muş Valisi Gökhan Aydıner, Ordu Valisi Necati Çetinkaya, Siirt Valisi Recep Birsin Öz, Şanlıurfa Valisi Erdoğan Cebeci ve Van Valisi Özdemir Hanoğlu.

Valiler toplantısı nedeniyle İçişleri Bakanı Yıldırım Akbulut Vali Abdülkadir Aksu, Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hayrettin Akın, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Cevat Alpaslan'ı makamlarında ziyaret edecek. Saat 11. 30 da da Kız öğrenci Yurdunun temelini atacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *