ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Cinayete intihar süsü verilmesi için maktulün damarları kesildi

Cinayete intihar süsü verilmesi için maktulün damarları kesildi
YAYINLAMA: 13 Aralık 2022 / 13.45
GÜNCELLEME: 13 Aralık 2022 / 13.45
Bir kadın kocasının mide ilacına uyku hapları karıştırarak uyuttu, sonra da kravatla boğdu

Önceki gün Hasırcıoğlu Mahallesi’nde bir cinayet işlendi. Daha sonra maktulün bilek damarları kesilerek cinayete intihar süsü verilmek istendi.

Son yıllarda şehrimizde görülmemiş, korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşlarında bir kadın kocasının mide ilacına uyuşturucu haplar katarak uyuttu, daha sonra da kravatla boğulmak suretiyle öldürdü.

Emniyet görevlileri Hasırcıoğlu Mahallesi’nde oturan 34 yaşlarındaki Nizipli M. Ali Özbaş’ın uyku hapı aldıktan sonra bileklerini kesmek suretiyle intihar ettiğini bildirildi. Olaya Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konuldu. Doktorlar tarafından yapılan otopside M Ali Özbaş’ın intihar etmediği, öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yapılan sorgulamada M. Ali Özbaş’ın 22 yaşlarındaki karısı Zekiye Özbaş suçunu itiraf etti. Zekiye Özbaş verdiği ifadesinde kocası M. Ali Özbaş’ın mide ilacına 20 adet uyku hapı katarak içirmek suretiyle uyuttuğunu, daha sonra da kravatla boğduğunu söyledi. Zekiye Özbaş cinayete intihar süsü vermek için kocası M Ali Özbaş’ın bilek damarlarını jiletle kestiğini itiraf etti.

Kocasını öldürmekten sanık Zekiye Özbaş yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *