ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dağıtımda KÜSGET’e posta 2 günde gidiyor

Dağıtımda KÜSGET’e posta 2 günde gidiyor
YAYINLAMA: 31 Ocak 2024 / 16.12
GÜNCELLEME: 31 Ocak 2024 / 16.55

PTT’de işler neden aksıyor?

 

Gazetemiz zaman zaman PTT’deki aksaklıklara değinir bunları dile getirir.

Pul gişelerinde memurların vatandaşa kaba hareket ettiğini, zamanında pul bulundurulmadığından vatandaşın çektiği sıkıntıyı, abonelere giden yanlış faturaları, nice zaman geçtiği halde telefonu bağlanamaz, yani vatandaşın hızlanmalarına değinir bunları dile getirir.

Bütün bunlara üst kademe eğilir kendilerine göre tedbirler alırlar emirler verirler.

Ne var ki uygulamaya gelince alt kademede işler tıkanır yürümez. İşleri yürütmek çabası bu sefer bizzat vatandaşa düşer. İşin peşine düşenlerden biri de biziz yani gazetemiz.

Abonelerimizden her gün telefonlar yağar. Gazeteleri eline geçmemiş. Biz de her gün dağıtım seviyesiyle doğrudan görüşürüz: “Gazetemiz abonelerimizin eline geçmemiş ne oluyor” diye.

Aldığımız cevap aynı: “Elimizden geleni yapıyoruz gazeteniz falanca yerde kalmış. İlgilenip gönderdik. Bundan sonra aksamaz”

Ama aksaklık devam eder gider, işte en sonuncusu:  KÜSGET’te bir abonemiz var. Abonemiz telefon edip gazetenin gelmediğini bildiriyor. Öğreniyoruz ki gazete bir haftadan beri gitmemiş. Yine baş dağıtıcıyı arıyoruz. Baş dağıtıcı arayıp tarıyor, ilgileniyor. Bir de bakıyoruz. Aboneye bir yerde sıkışıp kalan birkaç gazete birden gönderilmiş… en son giden gazetede 6 ekim tarihli…

Abonemizin eline ekimde ulaşıyor.

Baş dağıtıcı: “Bazen işlerimizin çokluğu nedeniyle yetişemiyoruz. Ya da işi toparlayamıyoruz. Onun için KÜSGET’e gazeteler bazen geç gidiyor. Örneğin bir gün sonraya kalıyor”

Baş dağıtıcıya göre “KÜSGET nireee, Gaziantep nire!...”

İş yine Sayın PTT Başmüdürü ile Merkez Müdürü’ne düşüyor

Şehirle KÜSGET’in arası biraz kısaltsınlar, posta KÜSGET’e günü gününe ulaşsın. Ve de uzay çağında olduğumuzu azıcık hatırlasınlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *