ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Dikkatli çalışma sonucu şehre su bir gün önce verildi

Dikkatli çalışma sonucu şehre su bir gün önce verildi
YAYINLAMA: 04 Şubat 2024 / 19.47
GÜNCELLEME: 04 Şubat 2024 / 19.50

Verilen söz tutuldu

Onarım işinde Devlet Su İşleri ve ilgililer olağanüstü çalışma yaptı

Kartalkaya barajından şehre su verilen vanalarda meydana gelen arızaların giderilmesi için Devlet Su İşleri görevlileri tarafından çalışmalar yapıldı. 3 gün içinde arızaların giderilerek şehre su verilmeye başlandığı yetkililer tarafından bildirildi.

Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu şunları söyledi: “Devlet Su İşleri elemanları tarafından Kartalkaya Barajı’nın vanalarında meydana gelen arıza 3 gün içinde bitirildi. Cuma günü saat 18’de su verilmesi planlanmıştı. Arıza bir gün önce giderildiğinde sular saat 1’den itibaren şehre basılmaya başlandı. Ben de bizzat kontrol ettim. Saat 1’de tazyikli Kartalkaya suyu geldi. Şehirde susuzluk kalmadı.”

Başkan Arpacıoğlu şehre Kartalkaya suyunun verilmesini bildirdiği halde cuma günü saat 11’e kadar Vilayet konağına, Alleben, Öğretmen evleri, Kavaklık ve Akyol mahallelerinde sular akmadı. Zaman zaman çok cılız su aktığı, zaman zaman damladığı görüldü. Ancak saat 12’den sonra tüm şehre tazyikli su verilmeye başlandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *