ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Fuarda kâr amacıyla satış yapılmayacak

Fuarda kâr amacıyla satış yapılmayacak
YAYINLAMA: 20 Kasım 2023 / 15.01
GÜNCELLEME: 20 Kasım 2023 / 15.30

Gaziantep 4. Ucuz Giyim Fuar Komitesi açıkladı

Çığırtkanlar fuara sokulmayacak, etiketler devamlı kontrol edilecek… Bijuteri satışları için ayrı bir bölüm tahsis edildi.

Gaziantep 4. Ucuz Giyim Fuarı organizasyon ve Denetleme Kurumu çalışmaların normal bir düzeyde devam etmesi, satıcıların vatandaşlara pahalı mal satmasını önlemek amacıyla yeni kararlar aldı ve uygulamasına başlandı.

Fuar komitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada satışlar için kullanılan çığırtkanlık kesinlikle fuara sokulmayacak. Kâr amacıyla fazla fiyata satışları engellemek için sık sık etiket kontrolleri yapılacak. Satışların tamamı maliyetine olacak.

Alınan kararlar fuarda satış yapan firmalara tebliğ edildi. Kararlara aykırı hareket eden firmalar hakkında yasal işlem yapılarak cezalandırılmaları yoluna gidilecek.

Fuar Komitesi bijuteri satışları için yapılan müracaatların çok olması nedeniyle bunlara ayrı bir bölüm tahsis etti. Bijuteriler ayrılan bu bölümde satılacak.

Fuar Komitesinde söz alan Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Zengin önümüzdeki yıllarda açılacak olan fuarların daha düzenli güzel olması ve amacına hizmet etmesini sağlamak için şimdiden tedbirlerin alınması ve bu yolda çalışması gerektiğini söyledi. Amacına uygun fuarların düzenlenmesi için belediye ile birlikte şimdiden çalışmalara başlanması gerektiği bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *