ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Hani “Yeraltı çalışması” yapılıyordu?...

Hani “Yeraltı çalışması” yapılıyordu?...
YAYINLAMA: 05 Haziran 2023 / 17.08
GÜNCELLEME: 05 Haziran 2023 / 17.08
PTT Başmüdürünün sözleri doğru çıkmadı… “Tarih veremem, ne zaman biteceği belli olmaz” denildiği halde Perşembe gününden itibaren Kavaklık mahallesindeki yeni abonelerin telefonları bağlanmaya başladı.

İlave 4000 telefonun bir kısmının bağlandığını, bir kısmının da bağlanmadığını, telefon abonelerinin yakınmaları üzerine yazmıştık.

Önce yılbaşında bağlanacağı söylenmiş, sonra bir ay içinde bağlarız denilmiş. Ama aradan üç ay geçmesine rağmen hiçbir telefon bağlanmamış.

Gazetemize yapılan şikayet üzerine durumu önce PTT müdürüne, sonra PTT tesis müdürüne, daha sonra da PTT Başmüdüründen sormuş, aldığımız cevapları da aynen yayınlamıştık.

PTT Gaziantep Başmüdürü telefonda şöyle söylemişti: “Yeraltı çalışmaları var. Bu çalışma biterse verebiliriz” Yeraltı çalışması ne zaman biter şeklindeki sorumuzu da başmüdür şöyle cevaplamıştı: “Yeraltının problemleri çoktur. Karşımıza ne çıkacağını bilemeyiz. Telleri cardınlar yiyebilir. Bu bakımdan bir tarih söylememiz mümkün değildir”

Başmüdürle konuşmamız 20 Mart’ta olmuştu. 22 Mart’ta yani iki gün sonra Kavaklık mahallesindeki ne kadar yeni abone varsa hepsinin telefonları bağlanmaya başladı.

Mahalle halkının söylediğine göre, PTT’nin o semtte hiçbir yeraltı çalışması yoktur.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *