ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İl ve ilçe başkanının sürtüşmesi genel merkezde görüşülüyor

İl ve ilçe başkanının sürtüşmesi genel merkezde görüşülüyor
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2024 / 10.13
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2024 / 10.13

İl yönetim kurulu kararının genel merkezce tasdik edilmeyeceği umuluyor. Bir partili, “Genel merkezimizin Gaziantep’te partiyi parçalamak isteyenlere gereken cevabı vereceğine olan inancımızı kaybetmedik” dedi.

ANAP İlçe Başkanı Cahit Ünverdi ilçe başkanlığından istifa etmiş sayılmasına dair il yönetim kurulunun aldığı karar Gaziantep’te ve ANAP genel merkezinde en çok konuşulan konu oldu.

Söylendiğine göre Bakan Vehbi Dinçerler Gaziantep’e geldiğinde bu konu enine boyuna görüşüldü. Ancak Bakan Dinçerler işin içine girmeyerek sorunun iyi niyet ve anlayış içinde çözümlenmesini önerdiği, konunun genel merkezde de görüşülmesi gerektiğini söylediği öğrenildi.

Yine edinilen bilgiye göre Gaziantep’te bulunan Milletvekili Ata Aksu il yönetiminin kararına dair tüm bilgi ve belgeleri alıp Ankara’ya götürdü. İlçe başkanı Cahit Ünverdi daha önce de durumu belgeleriyle birlikte parti genel merkezine ilettiğinde durum geniş bir şekilde Ankara’da görüşülüp karara bağlanacak.

Ünverdi’nin Cumhuriyet Savcılığına yaptığı başvurunun sonucu da merakla bekleniyor. Bir partili bu konuda şöyle konuştu: “Partimizde maalesef çirkin oyunlar oynanıyor ve partimize yazık oluyor. Arkadaşlarımız karşılıklı anlayış içinde olarak parti tesanütü içinde olsalar bunların hiçbiri olmaz. Çekişmelere ne gerek var. Genel merkezin bu konulara eğilmesini ve sorunları çözmesini, özellikle il ve ilçe yönetim kurulu içindeki anlaşmazlıklara bir çözüm getirmesini bekliyoruz. Genel merkezin iyi bir tutum içinde olduğu ümidini henüz yitirmiş değiliz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *