Çöl iklimine dönüştük
Şehrimizde iklim adeta çölleşti. Geceleri 2 dereceye kadar düşen ısı, vatandaşı soğuktan titretirken, gündüzleri sıcaklık 16-17 dereceye kadar çıkarak ilkbahar yaşanıyor.
Bilindiği gibi geçen yıl istenilen miktarda yağış düşmemiş, köyler de büyük su sıkıntısı çekilmişti. Bu yıl ise, geçen seneyi de aratır oldu. Edinilen bilgilere göre bu yıl şehrimize toplam olarak 109 kilogram yağış düştü. Geçen yıl aynı süre için de ise toplam 136.3 kilogram yağış düşmüştü.
Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri havaların bir süre daha aynı şekilde devam edeceğini, Orta Akdeniz'den gelen yağışlı havanın İç Anadolu ve Batı Anadolu'yu etkisi altında tutacağını, Güney ve Doğu Anadolu'nun yine kurak geçeceğini bildirdiler.