ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Küçük Sanayi Bölgesindeki esnaf yakın ilgi bekliyor

Küçük Sanayi Bölgesindeki esnaf yakın ilgi bekliyor
YAYINLAMA: 24 Temmuz 2024 / 17.40
GÜNCELLEME: 24 Temmuz 2024 / 17.40

Otobüsler düzensiz çalışıyor, dolmuş çalışmasına müsaade edilmiyor. Şehre 7 kilometre uzaklıkta olan KÜSGET’te sağlıkla ilgili bir kuruluşun olmaması da şikayet konusu yapılıyor.

Küçük Sanayi sitesindeki sanayiciler, bir takım aksaklıkların hâlâ giderilememesi nedeniyle yeniden şehirdeki işyerlerine dönmeye başlıyorlar. Küçük sanayiciler, ikinci bir sanayi sitesi çalışmalarına paralel olarak aksaklıkların halledilip sanayicinin özendirilmesi gerektiğini vurguluyorlar. Küçük sanayi sitesinde, anayollar dışında ara yolların asfalt yol olmaması, otobüslerin yetersiz ve çalışma saatlerinin düzensiz olması, dolmuş çalışmalarına izin verilmemesi, sağlıkla ilgili bir kuruluş ve banka olmaması, küçük sanayicilerin başlıca şikayet ettiği konular.

Sanayi sitesinde bulunan lokantanın, pahalı olduğu halde, denetimsiz ve sağlığa zararlı olduğunu belirten işyeri sahipleri “Bu gidişle işyerlerimizi kiraya vererek, yeniden şehirdeki dükkanlarımıza döneceğiz” diyorlar.

Asfalt olan yollarda açılan çukurlara bir insanın sığabileceğini belirten işyeri sahiplerinin isteği, ilgililerin bir an önce bu sorunların halledilmesi için çaba sarfetmeleri. Aksi taktirde işyeri sahipleri teker teker yeniden şehirdeki dükkanlarına döneceklerini söylüyorlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *