ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler: “Muhalefette hırs var… Yalan var….”

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler: “Muhalefette hırs var… Yalan var….”
YAYINLAMA: 28 Mayıs 2023 / 22.40
GÜNCELLEME: 28 Mayıs 2023 / 23.16
Dinçerler seçim gezisine çıktı, dün Kilis ve İslahiye ilçelerini gezdi

Bakan, köprüyü satıp, yeni köprü yapacaklarını da söyledi

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler seçim çalışmaları için şehrimize geldi. Dinçerler Valiliği ziyaret ederek Vali Abdulkadir Aksu’dan şehrin sorunları hakkında bilgi aldı.

Parti merkezinde toplanan taraftarları ile sohbet eden Dinçerler, muhalefetin yanlış tutumundan yakındı. Daha sonra çıkan köprü satış kanununa değinen Dinçerler şöyle devam etti: “Biz millete verdiğimiz sözü tutuyoruz. Seçim bildirgemizde köprü satışı vardı. Millet bizi seçti, bizde millete verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Köprüyü satacağız ve yerine yeni köprüler yapacağız. Bunu kimse engelleyemez.

Muhalefetin içinde hırs var, yalan var. Biz, doğruyuz, biz samimiyiz. Fakat muhalefet devamlı yalan söylemekte ısrar ediyor.

Onlar kendilerini milletin amirleri zannediyorlar. Fakat biz, milletin emrindeyiz milletin kölesiyiz. Biz hizmet için varız. Muhalefetin söyleyeceği yalanlara inanmayınız. İş bitirici, dürüst ve itibarlı adaylarımıza güvenin. Çünkü onlar size hizmet edeceklerdir”

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler dün sabah Kilis, İslahiye, Kömürler ve Sakçagözü kasabalarına giderek incelemelerde bulundu, vatandaşların dileklerini tespit etti, dertlerini dinledi. Bakan Dinçerler bir süre şehrimizde kalarak diğer ilçe ve kasabalarda da incelemelerde bulunacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *