ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sağlık kuruluşları tetikte bekleyecek piyasa denetimleri aksatılmayacak

Sağlık kuruluşları tetikte bekleyecek piyasa denetimleri aksatılmayacak
YAYINLAMA: 20 Şubat 2025 / 11.15
GÜNCELLEME: 20 Şubat 2025 / 11.15

Kurban Bayramı için tüm tedbirler alındı

Pazartesi’ye kutlanmaya başlanacak olan Kurban Bayramının olaysız geçmesi, esnafın vatandaşı soymasına mani olmak, huzur ve güven içinde kutlanması için yetkililer tarafından bütün tedbirler alındı. Güvenlik görevlileri 24 saat görev yapacak. Belediye zabıta memurları sık sık piyasa denetimlerinde bulunacaklar. Bunların dışında haksız kazanç sağlamak isteyenler, fahiş fiyatla satış yapmak isteyenler belediye zabıta karakollarına bildirilecek.

Bayramda hastalanacak olan vatandaşlara şifa dağıtmak iyileşmelerini sağlamak amacıyla acil servislerin çalışmalarını sürdürmeleri yanında nöbetçi doktorlar devamlı mesai yapacak

Emniyet Müdürlüğünde görevli güvenlik mensupları, jandarma güvenlik görevlileri bayram süresince 24 saat mesai yapacaklar. Vatandaşın huzur ve güven içinde Kurban Bayramı’nı kutlaması sağlanacak.

Asayiş ve trafik denetimlerini Vali Abdülkadir Aksu bizzat yapacak. Bundan önceki zamanlarda da Vali Aksu sık sık asayiş ve trafik denetimlerinde bulunuyor, gerekli direktifleri veriyordu. Yurdun diğer illerinde de Gaziantep Valisi Aksu'nun yaptığı asayiş çalışmalarını valiler yapacaklar.

Bayramın birinci günü Vali Aksu, Garnizon komutanı Tuğgeneral Nizamettin Pasin, Belediye Başkanı Arpacıoğlu, Cumhuriyet Savcısı İhsan Türkoğlu Çocuk Yuvasını, Devlet, Sosyal Sigortalar Hastanelerini, Yetiştirme Yurdunu, Düşkünler Evini, E Tipi Cezaevini ve Afganlı Mülteciler Kampını ziyaret ederek bayramlarını kutlayacaklar.

Ayrıca Defterdarlıkta görevli Maliye memurları da piyasa denetimi yapacak. Gece lokanta ve eğlence yerleri maliye ekiplerince denetlenecek, Fiş ve fatura kesmeyen işyerleri cezalandırılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *