ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Sıkıntıyı gidermesini bilmiyoruz

Sıkıntıyı gidermesini bilmiyoruz
YAYINLAMA: 29 Nisan 2024 / 14.59
GÜNCELLEME: 29 Nisan 2024 / 14.59

Bol miktarda odun ve kömür stoku var ama, 200 kişi odun almak için sıra bekliyor. Özel hızarcı tek makineyle günde 10 ton odun biçerken, belediyenin 3 hızarı günde ancak 10 ton odun kesiyor.

Belediye yetkililerinden edinilen bilgilere göre şehrimizde odun ve kömür sıkıntısı yok. Bol miktarda odun ve kömür stoku var. Sadece belediye hızarları günde 10 tondan fazla odun kesemediğinden 200 kişi odun almak için sırada bekliyor.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Belediye Başkan Vekili Muharrem Özsever şunları söyledi: “2000 ton kömürümüz var. Tonunu 21 bin liradan satıyoruz. Dileyen herkes sıra beklemeden belediyemize müracaat ederek derhal kömürünü alabilir. 250 tonda kömürümüz var depolarımızda. Bir sıkıntımız yok. Sadece 3 hızarımız günde 10 ton odun kesiyor. Bu yüzden 200 kişi odun almak için sırada bekliyor. 20 gün içinde bunlar da odunlarını alacaklar.”

Bir oduncunun günde tek hızarla 10 tondan fazla odun kestiğini hatırlattığımız da ise Özsever: “Konu gerçekten dikkat çekici. Sebebini araştıracağım. İcap ederse piyasadaki diğer hızarlardan da faydalanma yoluna giderek vatandaşa zamanında odununu vereceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *