ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

SODEP Belediye Başkan adaylığına Mehmet Arıca’yı seçti

SODEP Belediye Başkan adaylığına Mehmet Arıca’yı seçti
YAYINLAMA: 25 Nisan 2023 / 17.29
GÜNCELLEME: 25 Nisan 2023 / 17.29
İl Başkanı ile İlçe Başkanının 10’ar oy alması üzerine genel merkez il başkanını tercih etti

Esat Kaya Turgay ve taraftarlarının Ankara’ya gittiği söyleniyor

Ankara (özel)

Sosyal Demokrasi Partisi Gaziantep il ve ilçe idare kurullarının yaptığı oylamada İl Başkanı Mehmet Arıcan'ın 10, İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da 10 oy alması üzerine durum parti genel merkezine yansıtılmıştı.

Gaziantep gibi 15 il ile 48 ilçenin daha ihtilaflı olduğu ve onların da parti genel merkezine başvurdukları öğrenildi.

 Perşembe günü sabah saat 9 da başlayan genel merkez toplantısı gecenin saat 23:30’una kadar sürdü. Bu arada Gaziantep Belediye Başkanlığı adaylığına İl Başkanı Mehmet Arıca seçildi. Sonuç henüz Gaziantep’e resmen bildirilmedi. Birkaç gün içinde bildirilecek.

Öte yandan eski belediye başkanlarından Esat Kaya Turgay’ın il merkezindeki yoklamada bir oy alması üzerine seçimi kaybettiği, fakat merkezden bir şeyler yapma ümidi ile bugün bazı taraftarlarıyla birlikte Ankara’ya hareket ettiği öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *