ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

SODEP-HALKÇI Parti çekişmesi sürüyor

SODEP-HALKÇI Parti çekişmesi sürüyor
YAYINLAMA: 05 Haziran 2023 / 17.07
GÜNCELLEME: 05 Haziran 2023 / 17.20
Her iki parti hakkında çıkarılan söylentilerin aslı olmadığı anlaşıldı. Aşık Mahsuni, bağımsız adaylıktan çekildiği hakkında ilçe seçim kuruluna herhangi bir başvuruda bulunmadı

Mahalli seçimlere 2 gün kala bütün partilerde çalışmalar alabildiğine hızlandı seçim tansiyonu da yükseldi

Partilerde birbirlerine atlamalar, çıkar pazarlıkları, vaatler sürüp gidiyor

Bağımsız aday Aşık Mahsuni’nin adaylıktan vazgeçip SODEP’e geçtiği ancak adaylıktan vazgeçtiğine dair dilekçesini ilçe seçim kuruluna vermediği öğrenildi

Bu konuda görüştüğümüz SODEP il başkanı Zihni Kutlar: “Mahsuni partimizin saflarına katılmıştır. Kaydını yaptık. Bağımsız adaylıktan çekildiğine dair ilçe seçim kuruluna dilekçe vermemiş olması bir şey değiştirmez. Dilekçe, seçim sonrasında dikkate alınır” dedi.

En fazla çekişme SODEP’le Halkçı Parti arasında var. SODEP’te İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz taraftarlarından bir grubun Halkçı Partiye geçtiği yolunda ortada dolaşan söylentiler üzerine konuştuğumuz Halkçı Parti İl Başkanı Sefer Başkaya ile Milletvekili Süleyman Koyuncugil şöyle konuştular: “Ortada çeşitli söylentiler dolaşıyor. Mustafa Yılmaz taraftarlarından bir grubun bizimle pazarlık yaparak partimize geçtiği söylentisi var. Biz, kimseyle böyle pazarlıklara girmeyiz, şimdiye kadar da girmedik. Partimiz, çıkar çekişmelerinin dışındadır. Bu düşünce ve tutumda olanlara partimizin kapısı açıktır. Çıkarları için partimize gelenlere bizde yer yoktur. Tüm çalışmalarımız halk yararına, halk içindir”

Sefer Başkaya ayrıca şöyle dedi: “Benim seçimlerde SODEP lehine çekileceğim yolunda söylentiler çıkartmışlar. Doğrusu bu kadarına pes… Seçimlerden önce ölsem bile seçime ölüm, ruhum devam eder”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *