ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Son yılların en soğuk günlerini yaşıyoruz

Son yılların en soğuk günlerini yaşıyoruz
YAYINLAMA: 21 Temmuz 2024 / 13.38
GÜNCELLEME: 21 Temmuz 2024 / 13.38

Okullar iki gün tatil edildi

Son yılların en soğuk günlerini yaşıyoruz

Şehrimizde kar kalınlığı 5 santimetre olarak kaydedilirken, kar yağışının önümüzdeki günlerde aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre, son bir hafta içerisinde şehrimiz de en düşük sıcaklık geçtiğimiz cumartesi gecesi eksi 11 derece olarak kaydedildi.

Önümüzdeki bir gün içerisinde, şehrimizdeki en yüksek sıcaklığın eksi 4, en düşük sıcaklığın ise, eksi 7 olacağı belirtilirken, rüzgarın kuzey doğu ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette eseceği öğrenildi. Yağış anında görüş uzaklığının, 3 kilometrenin altında olacağı açıklandı. Yetkililer şehrimizde son yıllarda en düşük sıcaklığın 1966 yılında -17.5 olarak kaydedilmiş olduğunu bildirdiler. Karayolları 54. şube şefliği yetkilileri de ilimizde kapalı kasaba ve köy yolu bulunmadığını ekiplerin sürekli çalışma halinde bulunduğunu açıkladılar. İlgililer, TV kulesi yolunun kapandığını, açma çalışmalarının devam ettiğini bildirdiler. Gaziantep - Adana karayolu dün saat 18-20 arasında il sınırında 2 saat kapalı kaldı ve daha sonra yeniden açıldı. Gaziantep valiliği tarafından yapılan açıklamadan öğrenildiğine göre, ilimizdeki tüm kasaba ve köy okulları da dahil ilk ve orta dereceli okullar şiddetli soğuk ve yağış nedeniyle çarşamba gününe kadar tatil edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *